ABONNEMENT MET KORTINGABONNEMENT MET KORTING

Jaarabonnement van 5 nummers (t.w.v. € 39,75) met € 10,- korting voor € 29,75.


DIGITAAL ABONNEMENTDIGITAAL ABONNEMENT

Jaarabonnement van 5 digitale uitgaven in de SOUL Kiosk App (t.w.v. € 39,75) voor slechts € 29,99.


BAGROLL TASBAGROLL TAS

Jaarabonnement van 5 nummers (t.w.v. € 39,75) met Bagroll-tas Detroit (t.w.v. € 79,95) van € 119,70 voor € 54,95.

Tassen van Bagroll worden gemaakt uit oude zeilen, via het label op de tas wordt kenbaar gemaakt wat de laatst bekende locatie was van het gebruikte kite- of surfzeil. Alle tassen van Bagroll worden in Nederland ontworpen en geproduceerd.

Bij een abonnement krijg je de Detroit, deze multifunctionele tas is op twee manieren te dragen. Meer informatie is terug te vinden in onze webshop.


MANERA OMKLEED PONCHOMANERA OMKLEED PONCHO

Jaarabonnement van 5 nummers (t.w.v. € 39,75) met Manera-omkleedponcho (t.w.v. € 59,95) van € 99,70 voor € 44,75.

Omkleedponcho gemaakt van ecologisch bamboe. Dit materiaal neemt drie keer zoveel water op dan katoen, droogt sneller, is anti-bacterieel en is lekker zacht. Wat wil je nog meer? De Manera poncho is verkrijgbaar in een prachtige grijze kleur. 


 


MIZU-FLES M8MIZU FLES

Jaarabonnement van 5 nummers (t.w.v. € 39,75) met gratis Mizu-fles (t.w.v. € 19,95) van € 59,70 voor € 39,75.

Elk jaar eindigen zo’n 40 miljard plastic flesjes in de natuur. Ook in zee. Dit is zeer schadelijk voor het milieu. Voorkom dit door gebruik te maken van deze supersterke en duurzame stalen Mizu-drinkfles. Je hebt keuze uit drie kleuren: matzwart, matgrijs en matblauw.


CADEAU ABONNEMENTCADEAU ABONNEMENT

Wil je iemand verassen met een cadeau abonnement (waarbij de eerst volgende uitgave en de rest van het jaar, bij de gelukkige op de mat valt).

Geef een jaarabonnement cadeau voor €39,75.
Geef abonnement cadeau


LOS NUMMER BESTELLEN? LOS NUMMER BESTELLENJe kunt nummers ook los bestellen, hiervoor kun je terecht in onze webshop. Daarnaast zijn de digitale magazines verkrijgbaar in de Soul Kiosk app. Klik hier om deze te downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store.

 

 


Deze acties zijn niet geldig wanneer je 6 maanden geleden een abonnement had, tussen het opzeggen en opnieuw aanvragen van een abonnement moet minimaal 6 maanden zitten wil je in aanmerking komen voor een welkomstcadeau. Welkomstcadeau’s zijn niet geldig bij een cadeau abonnement en ook niet in België.