Wie is de snelste? Wie is de beste? Wie is de winnaar van de O’Neill Grand Prix 2011? De winnaar wint een trip naar ‘The Endless Summer Beach House in het o zo mooie Kaapstad!

Zojuist is de GO gegeven voor de O’Neill Grand Prix aanstaande zondag 19 juni in Schellinkhout!

Dat we in Nederland kunnen kiten is al langer bekend. In Nederland wonen namelijk een paar van de beste freestyle kiters ter wereld! Maar wie durft zich te meten met andere kiters in een parcours met een vliegende start, waarbij je de ultieme “Upwind Performance” uit jezelf en je kite moet halen, sneller dan je tegenstander de boeien moet ronden, Full Speed “Downwind moet gaan” om na een scherpe “Downwindgijp” upwind naar de finish te varen om als eerste met kite en board over de finishlijn te gaan.

Deelnemers moeten dus beschikken over het benodigde kite talent, inzicht, kennis en voldoende lef om Full Speed de eindstreep te halen tijdens de O’Neill Grand Prix!

Tijdens 5 wedstrijden op verschillende locaties in Nederland wordt de winnaar van de O’Neill Grand Prix 2011 bepaald. Elke wedstrijd is een op zich staand event, maar iedere uitslag telt mee in de overall ranking. Het principe is simpel; wie tijdens een finale als eerste over de finish komt, wint het evenement en een O’Neill Psycho Wetsuit. Wie de meeste punten verzamelt tijdens de vijf etappes, wint een reis en verblijf in het Endless Summer Beach House in Kaapstad, inclusief een professionele fotoshoot door Petra Goeschl.
Verder maken deelnemers kans op een F-One Bandit 4, een F-One Kiteboard, een Ozone Kite of Underwave Trapezes.

Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen. Kosten voor deelname zijn € 39,50 en eenmaal ingeschreven kan je aan 1 of aan alle 5 wedstrijden deelnemen. Deelnemers ontvangen bij inschrijving een leuke O’Neill Grand Prix badjas.

Data:
19 juni                                         Schellinkhout; voor locatie en routebeschrijving klik hier.
10 juli of 21 augustus                    Brouwersdam
27 augustus of  3 september         Vrouwenpolder